Meteen naar de content

Vandaag Besteld = Volgende Werkdag In Huis

  Ruilen & Retourneren

  Wij doen onze uiterste best om alle producten naar jouw tevredenheid te leveren. Toch kan er iets fout gaan. 

  Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden.

  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aquasjaal.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

  LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat wij aanvullende instructies mbt de retourzending kunnen verstrekken en daarnaast op de hoogte zijn dat we een zending kunnen verwachten.

  Een retourzending dient te zijn voorzien van een Track en Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

  Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

  Een koele zomer

  Kom de zomer koel door met de nieuwe Aquasjaal. Nu beschikbaar in meerdere kleuren!

  Perfect op temperatuur

  Leg het sjaaltje gedurende 10 minuten in koud water en het is tijd om af te koelen! Perfect op tempratuur tegen warme zomerdagen.

  Vandaag Besteld = Morgen in Huis

  Op werkdagen voor 15:00 besteld is morgen in huis!